Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Auzu pārslu putra ar cidoniju ievārījumu un vītināto šķiņķi

Foto: Receptes.lv
Hercoga Brend šefpavāra – Naura Numura recepte.
Pagatavošana
20 min
1. Katliņā ielej ūdeni ar mandeļu pienu, kā jau gandrīz ir uzmetīs burbuli, tad iecilā iekšā auzu pārslas un tad aizstaisa ar vāku ciet.
2. Kā gatavot džemu: cidonijas uz mazas uguns vāra līdz izvārās uz 1/3 un tad sablenderē, tā lai iekšā paliek mazliet maziņi gabaliņi.
3. Kad ir gatavs, pievieno cidoniju džemu (no sukādēm), sāli un cukuru pēc garšas, un tad iemaisa iekšā iepriekš uzputotus olas baltumus.
4. Tad kad izliek uz šķīvja, pa virsu uzliek saplūkātu vītinato šķiņķi.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu