-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Brokastis
-
>
Auzu pārslu putra ar cidoniju ievārījumu un vītināto šķiņķi
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Hercoga Brend šefpavāra – Naura Numura recepte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 glāze/s auzu pārslu (ātrās pagatavošānas)
-
1 glāze/s mandeļu piena
-
1 glāze/s ūdens
-
1/3 glāze/s cidoniju džema (no sukādem)
-
2 putoti vistu olu baltumi
-
100 g vītināta šķiņķa (plāni sagriezta)
-
1 šķipsna/s sāls
-
Cukurs pēc garšas
- Cidoniju džemam:
-
50 g cidoniju sukāžu
-
100 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Katliņā ielej ūdeni ar mandeļu pienu, kā jau gandrīz ir uzmetīs burbuli, tad iecilā iekšā auzu pārslas un tad aizstaisa ar vāku ciet.
-
Kā gatavot džemu: cidonijas uz mazas uguns vāra līdz izvārās uz 1/3 un tad sablenderē, tā lai iekšā paliek mazliet maziņi gabaliņi.
-
Kad ir gatavs, pievieno cidoniju džemu (no sukādēm), sāli un cukuru pēc garšas, un tad iemaisa iekšā iepriekš uzputotus olas baltumus.
-
Tad kad izliek uz šķīvja, pa virsu uzliek saplūkātu vītinato šķiņķi.
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs