Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Auzu pārslu putra ar cidoniju ievārījumu un vītināto šķiņķi

Auzu pārslu putra ar cidoniju ievārījumu un vītināto šķiņķi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Hercoga Brend šefpavāra – Naura Numura recepte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 glāze/s auzu pārslu (ātrās pagatavošānas)
  • 1 glāze/s mandeļu piena
  • 1 glāze/s ūdens
  • 1/3 glāze/s cidoniju džema (no sukādem)
  • 2 putoti vistu olu baltumi
  • 100 g vītināta šķiņķa (plāni sagriezta)
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Cukurs pēc garšas
  • Cidoniju džemam:
  • 50 g cidoniju sukāžu
  • 100 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni ar mandeļu pienu, kā jau gandrīz ir uzmetīs burbuli, tad iecilā iekšā auzu pārslas un tad aizstaisa ar vāku ciet.
  2. Kā gatavot džemu: cidonijas uz mazas uguns vāra līdz izvārās uz 1/3 un tad sablenderē, tā lai iekšā paliek mazliet maziņi gabaliņi.
  3. Kad ir gatavs, pievieno cidoniju džemu (no sukādēm), sāli un cukuru pēc garšas, un tad iemaisa iekšā iepriekš uzputotus olas baltumus.
  4. Tad kad izliek uz šķīvja, pa virsu uzliek saplūkātu vītinato šķiņķi.

    Lai labi garšo!
    Tad kad izliek uz šķīvja, pa virsu uzliek saplūkātu vītinato...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas