Gavēņa biešu zupa

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi (kuri vāroties pašķīst)
  • 300 g svaiga kāposta
  • 2 bietes
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 200 g konservētu pupiņu
  • 2 skābi āboli
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • Zaļumi
  • Sausās garšvielas
  • Ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņa liek sīki sagrieztu kāpostu.
  2. Pēc kāda laika pievieno sagrieztus kartupeļus.
  3. Paralēli pievieno bietes, burkānus, sīpolus sīki sagriež vai sarīvē un pannā eļļā apcep, tad sutina mīkstus.
  4. Kad kartupeļi un kāposti mīksti, pievieno pannas saturu katlā un pieliek pupiņas, kā arī sarīvētu ābolu.
  5. Pievieno garšvielas un zaļumus. Uzvāra un gatavs.
    Pasniedz ar ķiploku grauzdiņiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno garšvielas un zaļumus. Uzvāra un gatavs.
Pasniedz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi