Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gavēņa biešu zupa

Gavēņa biešu zupa

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kartupeļi (kuri vāroties pašķīst)
  • 300 g svaiga kāposta
  • 2 bietes
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 200 g konservētu pupiņu
  • 2 skābi āboli
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Zaļumi
  • Sausās garšvielas
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņa liek sīki sagrieztu kāpostu.
  2. Pēc kāda laika pievieno sagrieztus kartupeļus.
  3. Paralēli pievieno bietes, burkānus, sīpolus sīki sagriež vai sarīvē un pannā eļļā apcep, tad sutina mīkstus.
  4. Kad kartupeļi un kāposti mīksti, pievieno pannas saturu katlā un pieliek pupiņas, kā arī sarīvētu ābolu.
  5. Pievieno garšvielas un zaļumus. Uzvāra un gatavs.
    Pasniedz ar ķiploku grauzdiņiem.

    Labu apetīti!
    Pievieno garšvielas un zaļumus. Uzvāra un gatavs.
Pasniedz...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas