-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kartupeļu sacepums ar vistu un sēnēm
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
800 g kartupeļu
-
1 vistas fileja vai 2 šķiņķīši
-
250 g šampinjonu vai citu sēņu
-
1 sīpols
-
1.5 glāze/s piena
-
1 ēd. k. miltu
-
50 g siera
-
Sāls
-
Pipari
-
Svaigs vai kaltēts timiāns
-
Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Kartupeļus sālsūdenī izvāra, nomizo, sagriež šķēlēs.
-
Sakarsētās taukvielās apcep, gabaliņos sagrieztu, vistas gaļu, sēnes un sasmalcinātu sīpolu, iemaisa timiānu.
-
etaukotā veidnē liek kartupeļus, vidū izveidojot padziļinājumu.
-
To pilda ar sēnēm, vistu un sīpoliem.
-
Sakarsētā eļļā apgrauzdē miltus, maisot pielej pienu, nedaudz pavāra un pārlej produktiem veidnē, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
-
Liek krāsnī un 220 grādu temperatūrā cep cpeškrāsnī apmēram 20 minūtes.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs