Kartupeļu sacepums ar vistu un sēnēm

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 800 g kartupeļu
  • 1 vistas fileja vai 2 šķiņķīši
  • 250 g šampinjonu vai citu sēņu
  • 1 sīpols
  • 1.5 glāze/s piena
  • 1 ēd. k. miltu
  • 50 g siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Svaigs vai kaltēts timiāns
  • Eļļa

Pagatavošana

50 min.
  1. Kartupeļus sālsūdenī izvāra, nomizo, sagriež šķēlēs.
  2. Sakarsētās taukvielās apcep, gabaliņos sagrieztu, vistas gaļu, sēnes un sasmalcinātu sīpolu, iemaisa timiānu.
  3. etaukotā veidnē liek kartupeļus, vidū izveidojot padziļinājumu.
  4. To pilda ar sēnēm, vistu un sīpoliem.
  5. Sakarsētā eļļā apgrauzdē miltus, maisot pielej pienu, nedaudz pavāra un pārlej produktiem veidnē, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  6. Liek krāsnī un 220 grādu temperatūrā cep cpeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

    Labu apetīti!
    Liek krāsnī un 220 grādu temperatūrā cep cpeškrāsnī apmēram...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi