Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sāls garozā uz oglēm cepta ar upeņu lapām pildīta menca

Kolekcijas: Fotoreceptes
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liela zivs pēc izvēles
  • 5 kg sāls
  • Pipari
  • Upeņu lapas
  • Nedaudz ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavo produktus.
    Sagatavo produktus.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Zivi nomazgā, notīra, vēderu nedaudz iesāla un iepiparo.
    Zivi nomazgā, notīra, vēderu nedaudz iesāla un iepiparo.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Sāls iepriekš jāsajauc ar ūdeni.
    Sāls iepriekš jāsajauc ar ūdeni.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Saliek upeņu lapas.
    Saliek upeņu lapas.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Veido sāls garozu.
    Veido sāls garozu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Kad zivs ir kārtīgi nosegta - liekam cepties. Pēc 30 minūtēm gatavs.
    Kad zivs ir kārtīgi nosegta - liekam cepties. Pēc 30 minūtēm...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  7. Uzmanīgi salaužam sāls garozu un varam mieloties.

    Labu apetīti!
    Uzmanīgi salaužam sāls garozu un varam mieloties.

Labu ap...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu zupa

Puravu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas