Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Maltās gaļas zupa ar pupiņām un tomātiem

Maltās gaļas zupa ar pupiņām un tomātiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 1 kārba konservētu sarkano pupiņu
  • 1 kārba tomātu savā sulā
  • 2 sīpoli
  • Ķiploks
  • Čili pipars
  • Sāls
  • Pipari
  • Siers - pārkaisīšanai
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katlā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu, čilī piparu, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gaļa gatava.
  2. Pievieno pupiņas un tomātus, sāli un piparus pēc garšas.
  3. Zupu servē pārkaisot ar sieru un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Zupu servē pārkaisot ar sieru un zaļumiem.

Labu apetīti!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas