Maltās gaļas zupa ar pupiņām un tomātiem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 1 kārba konservētu sarkano pupiņu
  • 1 kārba tomātu savā sulā
  • 2 sīpoli
  • Ķiploki
  • Čili pipars
  • Sāls
  • Pipari
  • Siers - pārkaisīšanai
  • Zaļumi

Pagatavošana

25 min.
  1. Katlā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno malto gaļu, čilī piparu, pārlej ar ūdeni un sautē, līdz gaļa gatava.
  2. Pievieno pupiņas un tomātus, sāli un piparus pēc garšas.
  3. Zupu servē pārkaisot ar sieru un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Zupu servē pārkaisot ar sieru un zaļumiem.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi