Vistas zupa ar burkānu klimpām

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas gaļas
  • 500 g burkānu
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Ūdens pēc nepieciešamības

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas gaļu kopā ar veselu sīpolu un pētersīļu sakni vāra.
  2. Burkānus izsautē mīkstus nelielā ūdens daudzumā, tad sastrādā viendabīgā masā (sablendē).
  3. Burkānu masai pieliek olas, sāli un miltus. Miltus pieliek tik daudz, lai veidotos pastingra mīkla.
  4. No buljona izņem vistas gaļu, sīpolu un pētersīļa sakni.
  5. Ar karotīti buljonā liek klimpas un vāra, līdz klimpas uzpeld.
  6. Gaļu atdala no kauliem, sagriež, pieliek zupai.
  7. Pievieno pēc garšas sāli, piparus un kādu lauru lapu. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem un var pieliekt krējumu.

    Labu apetīti!
    Pievieno pēc garšas sāli, piparus un kādu lauru lapu. Pasnie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi