Puravu salāti ar āboliem.

Sastāvdaļas

  • 400 g puravu
  • 100 g skābētu gurķu
  • 100 g ābolu
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu diļļu
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1/2 glāze/s majonēzes
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Puravus izvāra sālsūdenī ne pārāk mīkstus( var tikai apvārīt), sagriez ripiņas, liek traukā, pārliek ar sagriezietiem āboliem un gurķiem, pārkaisa ar sāli, pipariem, sasmalcinatiem zaļumiem, pārlej ar majonezi.
  2. Un visu samaisa kopā.
    Un visu samaisa kopā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi