Karstas uzkodas ar vistas fileju.

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • Sāls
  • Pipari
  • Mocarella
  • Tomāts
  • Bazilika pesto
  • Bazilika vai pētersīļu lapiņas
  • Melnās un zaļās olīvas
  • Feta
  • Timiāns
  • Mazas vītināta šķiņķa šķēlītes
  • Svaiga siera
  • Kaltēti tomāti eļļā
  • Rozmarīns

Pagatavošana

25 min.
  1. Vistas filejas atkarībā no lieluma sagriež 3-5 gabalos.
  2. Gabalus ar gaļas āmuriņu viegli saplacina, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Sakarsētā eļļā fileju gabaliņus apgrozot no katras puses pāris minūtes cep.
  4. Pārceļ cepešpannā, daļai gabaliņu liek virsū mazos kubiciņos sagrieztu fetu un ripiņas sagrieztas melnās olīvas, pārkaisa ar timiāna lapiņām.
  5. Daļu gabaliņu pārklāj ar vītinatu šķiņķa šķēlītēm, svaigā siera piciņām un kaltēto tomātu strēmelītēm.
  6. Daļu gabaliņu pārklāj ar tomātu šķēlēm, uz tām liek pa mocarella gabaliņam.
  7. Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 5-7 minūtes.
  8. Izņem no krāsns un grezno: uzkodām ar fetu liek olīvas , uzkodām ar šķiņķi - rozmarīna lapiņas, uzkodām ar tomātu - pa pesto piciņai, bazilika vai pētersīļu lapiņu..
    Pasniedz karstas.
    Izņem no krāsns un grezno: uzkodām ar fetu liek olīvas , uzk...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi