Sākums > Receptes > Uzkodas

Karstas uzkodas ar vistas fileju.

2018. gada 16. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Vistas filejas atkarībā no lieluma sagriež 3-5 gabalos.
2. Gabalus ar gaļas āmuriņu viegli saplacina, pārkaisa ar sāli un pipariem.
3. Sakarsētā eļļā fileju gabaliņus apgrozot no katras puses pāris minūtes cep.
4. Pārceļ cepešpannā, daļai gabaliņu liek virsū mazos kubiciņos sagrieztu fetu un ripiņas sagrieztas melnās olīvas, pārkaisa ar timiāna lapiņām.
5. Daļu gabaliņu pārklāj ar vītinatu šķiņķa šķēlītēm, svaigā siera piciņām un kaltēto tomātu strēmelītēm.
6. Daļu gabaliņu pārklāj ar tomātu šķēlēm, uz tām liek pa mocarella gabaliņam.
7. Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 5-7 minūtes.
8. Izņem no krāsns un grezno: uzkodām ar fetu liek olīvas , uzkodām ar šķiņķi - rozmarīna lapiņas, uzkodām ar tomātu - pa pesto piciņai, bazilika vai pētersīļu lapiņu..
Pasniedz karstas.
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu