Skāba krējuma kūka.

Sastāvdaļas

  • 120 g sviests (margarīns)
  • 200 g skāba krējuma
  • 4 olas
  • 120 g cukura
  • Milti pēc vajadzības
  • 1 tējk. capamā pulvera
  • Vaniļa
  • 50-100 g rieksti(mandeļu)

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem saputo.
  2. Pieliek garšvielas, sasmalcinātus grauzdētus riekstus un tik daudz miltu, sajauktu ar cepamo pulveri, lai mīkla būtu skāba krējuma biezumā.
  3. Tad pieliek saputotu krējumu un saputotus olu baltumus.
  4. Liek veidnē cep 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.
    Liek veidnē cep 30 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Komentāri

Ināra 2018. gada 17. jūnijs 18:39
Garšīga, sulīga kūka!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi