-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Cepums ar ķiršiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 olas
-
1/4 glāze/s pūdercukura (50g)
-
2 glāze/s miltu
-
1/2 tējk. capamā pulvera
-
750 g izlobītu ķiršu
-
1 tējk. kanēļa
-
4-5 saberztas krustnagliņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
65 min.
-
Trauku turot siltā ūdenī, saputo olas ar pūdercukuru tā, lai masa būtu balta un bieza.
-
Pakāpeniski pieber miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
-
Pēdējos iejauc izlobītos ķiršus, kas apkaisīti ar kanēli un saberztām krustnagliņām.
-
Visu viegli izcilā, liek uz ietaukotās plāts un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 45-55 minūtēm.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs