Gaļas tīteņi ar šķiņķi

Sastāvdaļas

  • Gaļas šķēles
  • Šķiņķa šķēles
  • Sīpols
  • Burkāns
  • Paprika
  • Pipari
  • Sāls
  • Ūdens

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļas šķēles izdauza, iepiparo, pārkaisa ar sāli, katru pārklāj ar šķiņķa šķēli.
  2. Satin, nosien ar baltu diegu, taukvielās apcep brūnas, liek katliņā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek sagrieztus burkānus, sīpolus un paprikas kubiņus un sautē, līdz gaļa mīksta.
  3. Gataviem noņem diegus, liek traukā, pie rīsiem un pārlej ar mērci, ko pagatavo no šķidruma, kurā sautējās tīteņi.

    Labu apetīti!
    Gataviem noņem diegus, liek traukā, pie rīsiem un pārlej ar...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 2018. gada 20. jūnijs 12:59
Garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi