Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas tīteņi ar šķiņķi

 Gaļas tīteņi ar šķiņķi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļas šķēles
  • šķiņķa šķēles
  • Sīpols
  • Burkāns
  • Paprika
  • Pipari
  • Sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļas šķēles izdauza, iepiparo, pārkaisa ar sāli, katru pārklāj ar šķiņķa šķēli.
  2. Satin, nosien ar baltu diegu, taukvielās apcep brūnas, liek katliņā, pārlej ar verdošu ūdeni, pieliek sagrieztus burkānus, sīpolus un paprikas kubiņus un sautē, līdz gaļa mīksta.
  3. Gataviem noņem diegus, liek traukā, pie rīsiem un pārlej ar mērci, ko pagatavo no šķidruma, kurā sautējās tīteņi.

    Labu apetīti!
    Gataviem noņem diegus, liek traukā, pie rīsiem un pārlej ar...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas