-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Skābētu gurķu mērce
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g cepeša atgriezumu
-
2 marinētie vai skābēti gurķi
-
1 sīpols
-
1 ēd. k. miltu
-
Sāls
-
Pipari
-
Cukurs
-
Krējums
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Taukvielās apcep sagrieztu gaļu, pārkaisa ar miltiem, mazliet apcep, pielej ūdeni, uzvāra.
-
Pieliek sasmalcinātus gurķus, vāra līdz gaļa un gurķi mīksti, pieliek pēc garšas sāli, piparus un, ja nepieciešams, cukuru.
-
Iemaisa krējumu un pārkaisa ar zaļumiem.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs