Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Riekstiņi ar kondensētā piena pildījumu

2018. gada 13. aprīlis
Foto: Virtuve diviem
Izmēģināju vienu, otru recepti, bet šī iepatikās ar vienkāršumu un labo īpašību, ka pašas gandrīz vai izkrīt no formiņām.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Pagatavošana
120 min
1. Bļodā iesijā miltus, sviestu saplucina mazos gabaliņos un ar rokām saberž abus kopā (nemīcīt), kamēr sviests un milti sajaukušies vienlīdzīgi.
2. Tad pieliek cukuru, krējumu un mīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Var cept tūlīt, bet var ielikt ledusskapī un izmantot citu dienu vai ielikt saldētavā.
3. Cep 200 grādos līdz vēlamam brūnumam.
Foto: Virtuve diviem
4. Pildījumam kondensētā piena bundžu vāra ūdenī apmēram 2 stundas vai nopērk jau gatavu vārītu kondensēto pienu.
5. Riekstiņu vidiņā var ielikt grauzdētu riekstu, mandeli. Ērti riekstiņus uzcept iepriekš un, kad vajadzīgs, atliek tik iepildīt pildījumu.

Lai labi garšo!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu