Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Riekstiņi ar kondensētā piena pildījumu

Riekstiņi ar kondensētā piena pildījumu

FOTO: Virtuve diviem

Kolekcijas: Fotoreceptes
Izmēģināju vienu, otru recepti, bet šī iepatikās ar vienkāršumu un labo īpašību, ka pašas gandrīz vai izkrīt no formiņām.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Riekstiņiem:
  • 300 g kviešu miltu
  • 150 g sviesta
  • 80 g cukura
  • 1 ēd. k. skābā krējuma
  • Pildījumam:
  • 1 bundža kondensētā piena
  • Ūdens vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Bļodā iesijā miltus, sviestu saplucina mazos gabaliņos un ar rokām saberž abus kopā (nemīcīt), kamēr sviests un milti sajaukušies vienlīdzīgi.
  2. Tad pieliek cukuru, krējumu un mīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Var cept tūlīt, bet var ielikt ledusskapī un izmantot citu dienu vai ielikt saldētavā.
  3. Cep 200 grādos līdz vēlamam brūnumam.
    Cep 200 grādos līdz vēlamam brūnumam.

    FOTO: Virtuve diviem

  4. Pildījumam kondensētā piena bundžu vāra ūdenī apmēram 2 stundas vai nopērk jau gatavu vārītu kondensēto pienu.
  5. Riekstiņu vidiņā var ielikt grauzdētu riekstu, mandeli. Ērti riekstiņus uzcept iepriekš un, kad vajadzīgs, atliek tik iepildīt pildījumu.

    Lai labi garšo!
    Riekstiņu vidiņā var ielikt grauzdētu riekstu, mandeli. Ērti...

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas