Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjmaizes kārtojums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g rupjmaizes
  • 50 g ābolu marmelādes
  • 20 g cukura
  • 0.5 g saldā krējuma (35%)0,5 g kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nobriedušu rupjmaizi (klona) sarīvē un sajauc ar kanēli un daļu cukura. Krējumu saputo, pusputotam pievieno atlikušo cukuru. Tad liek traukā kārtu rupjmaizes, marmelādes, rupjmaizes, putukrējuma, rupjmaizes utt. Virsējā kārtā liek rupjmaizi, grezno ar putukrējumu, marmelādi. Pasniedz ar pienu. Daļu saputotā krējuma var aizstāt ar biezpienu. Biezpienu izberž caur sietiņu, pievieno cukuru un samaisa. Ābolu marmelādes vietā var lietot arī brūkleņu ievārījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas