Rupjmaizes kārtojums

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g rupjmaizes
  • 50 g ābolu marmelādes
  • 20 g cukura
  • 0.5 g saldā krējuma (35%)0,5 g kanēļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Nobriedušu rupjmaizi (klona) sarīvē un sajauc ar kanēli un daļu cukura. Krējumu saputo, pusputotam pievieno atlikušo cukuru. Tad liek traukā kārtu rupjmaizes, marmelādes, rupjmaizes, putukrējuma, rupjmaizes utt. Virsējā kārtā liek rupjmaizi, grezno ar putukrējumu, marmelādi. Pasniedz ar pienu. Daļu saputotā krējuma var aizstāt ar biezpienu. Biezpienu izberž caur sietiņu, pievieno cukuru un samaisa. Ābolu marmelādes vietā var lietot arī brūkleņu ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize