Kāposti ar sēnēm un burkāniem

Sastāvdaļas

  • 1 maza kāpostgalviņa
  • 250 g šampinjonu
  • 4 burkāni
  • 1 sīpols
  • 120 ml saldā krējuma
  • 120 ml sakņu buljona
  • 2 ēd. k. saulespuķu sēkliņu
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts

Pagatavošana

40 min.
  1. Kāpostu sagriež 4 daļas, katru daļu vēl pārgiež uz pusēm.
  2. Pārlej ar karstu sālsūdeni, 5 minūtes blanšē, tad ūdeni nolej, pārlej ar aukstu ūdeni un notecina.
  3. Burkānus sagriež ripās vai pusripiņās, blanšē tāpat kā kāpostus.
  4. Šampinjonus pārgriež uz pusēm vai uz četrām daļām, sīpolu sasmalcina, abus apcep eļļā, pielej saldo krējumu un buljonu, pievieno sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu.
  5. Liek klāt kāpostus un burkānus uzvāra un dažas minūtes sautē zem vāka.
    Gatavu ēdienu pārkaisa ar saulespuķu sēklām.

    Lai labi garšo!
    Liek klāt kāpostus un burkānus uzvāra un dažas minūtes sautē...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi