Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāposti ar sēnēm un burkāniem

2018. gada 27. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Kāpostu sagriež 4 daļas, katru daļu vēl pārgiež uz pusēm.
2. Pārlej ar karstu sālsūdeni, 5 minūtes blanšē, tad ūdeni nolej, pārlej ar aukstu ūdeni un notecina.
3. Burkānus sagriež ripās vai pusripiņās, blanšē tāpat kā kāpostus.
4. Šampinjonus pārgriež uz pusēm vai uz četrām daļām, sīpolu sasmalcina, abus apcep eļļā, pielej saldo krējumu un buljonu, pievieno sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu.
5. Liek klāt kāpostus un burkānus uzvāra un dažas minūtes sautē zem vāka.
Gatavu ēdienu pārkaisa ar saulespuķu sēklām.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu