Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāposti ar sēnēm un burkāniem

Kāposti ar sēnēm un burkāniem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 maza kāpostgalviņa
  • 250 g šampinjonu
  • 4 burkāni
  • 1 sīpols
  • 120 ml saldā krējuma
  • 120 ml sakņu buljona
  • 2 ēd. k. saulespuķu sēkliņu
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kāpostu sagriež 4 daļas, katru daļu vēl pārgiež uz pusēm.
  2. Pārlej ar karstu sālsūdeni, 5 minūtes blanšē, tad ūdeni nolej, pārlej ar aukstu ūdeni un notecina.
  3. Burkānus sagriež ripās vai pusripiņās, blanšē tāpat kā kāpostus.
  4. Šampinjonus pārgriež uz pusēm vai uz četrām daļām, sīpolu sasmalcina, abus apcep eļļā, pielej saldo krējumu un buljonu, pievieno sāli, piparus, rīvētu muskatriekstu.
  5. Liek klāt kāpostus un burkānus uzvāra un dažas minūtes sautē zem vāka.
    Gatavu ēdienu pārkaisa ar saulespuķu sēklām.

    Lai labi garšo!
    Liek klāt kāpostus un burkānus uzvāra un dažas minūtes sautē...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas