Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītas paprikas ar rīsiem un Mocarellas sieru

Pildītas paprikas ar rīsiem un Mocarellas sieru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 5 paprikas
  • 300 ml sakņu buljona
  • 100 g rīsu
  • 100 ml tomātu sulas
  • 50-60 g melno olīvu bez kauliņiem
  • 8 ķiršu tomātiņu
  • 1 Mocarellas bumbiņa
  • Oregano
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Rīsus izvāra 200 ml buljona, kam pievienota tomātu sula, 4 paprikas pārgriež uz pusēm, iztīra.
  2. Olīvas sagriež ripiņās, 1 papriku sagriež kubiciņos, sajauc ar vārītiem rīsiem.
  3. Katru paprikas pusīti pilda ar rīsiem, iespiežot tajos pa ķiršu tomātiņam.
  4. Paprikas liek cepamtraukā, katrai virsū liek Mocarellas šķēlīti, veidnē ielej pārpalikušo buljonu un no rīsiem novārījumu, liek sakarsētā krāsnī, cep 200 grādu temperatūrā apmēram 20-25 minūtes.
    Izceptās paprikas pārkaisa ar oregano.

    Labu apetīti!
    Paprikas liek cepamtraukā, katrai virsū liek Mocarellas šķēl...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas