Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepts lasis ar apelsīnu pipariem

Cepts lasis ar apelsīnu pipariem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1-1.5 kg laša filejas ar ādu
  • 1 tējk. vegetas vai dārzeņu buljona kubiņa
  • 0.5 tējk. apelsīnu piparu
  • 50 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Cepamtraukā ielej nedaudz ūdens, ieliek kārtīgu piku sviesta, ieber vegetu un apelsīnu piparus.
  2. Lasi liek ar ādu uz augšu.
  3. Cep 225 grādu temperatūrā ne vairāk kā 20 minūtes.
  4. Pirms pasniegšanas ādu noņem un uzmanīgi apgriež uz otru pusi.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas ādu noņem un uzmanīgi apgriež uz otru pus...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Veģetārais pupiņu kotletes burgers

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas