Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta zivs fileja ar dārzeņiem un sēnēm

Cepta zivs fileja ar dārzeņiem un sēnēm

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zivs fileja (pangasija, menca heks)
  • Cukinī
  • Paprika
  • šampinjoni
  • Rīvmaize
  • Zaļumi
  • Krējums
  • Majonēze
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja zivs ir sasaldēta, to atlaidina, nosusina, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā rīvmaizē un izcep eļļā.
  2. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, cukinī pus šķēlītēs, papriku - gabaliņos vai stienīšos.
  3. Sagrieztos dārzeņus apcep eļļā vai sviestā un tad nedaudz pasautē, pārkaisa ar sāli, pipariem.
  4. Šķīvī liek zivs fileju, blakus tai ceptos dārzeņus.
  5. Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, piparus.
    Zivi pārlej ar mērci, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, piparus. 
Zivi p...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas