-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta zivs fileja ar dārzeņiem un sēnēm
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Zivs fileja (pangasija, menca heks)
-
Cukinī
-
Paprika
-
šampinjoni
-
Rīvmaize
-
Zaļumi
-
Krējums
-
Majonēze
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Ja zivs ir sasaldēta, to atlaidina, nosusina, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā rīvmaizē un izcep eļļā.
-
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, cukinī pus šķēlītēs, papriku - gabaliņos vai stienīšos.
-
Sagrieztos dārzeņus apcep eļļā vai sviestā un tad nedaudz pasautē, pārkaisa ar sāli, pipariem.
-
Šķīvī liek zivs fileju, blakus tai ceptos dārzeņus.
-
Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, piparus.
Zivi pārlej ar mērci, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs