Cepta zivs fileja ar dārzeņiem un sēnēm

Sastāvdaļas

  • Zivs fileja (pangasija, menca heks)
  • Cukinī
  • Paprika
  • Šampinjoni
  • Rīvmaize
  • Zaļumi
  • Krējums
  • Majonēze
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Ja zivs ir sasaldēta, to atlaidina, nosusina, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā rīvmaizē un izcep eļļā.
  2. Šampinjonus sagriež šķēlītēs, cukinī pus šķēlītēs, papriku - gabaliņos vai stienīšos.
  3. Sagrieztos dārzeņus apcep eļļā vai sviestā un tad nedaudz pasautē, pārkaisa ar sāli, pipariem.
  4. Šķīvī liek zivs fileju, blakus tai ceptos dārzeņus.
  5. Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, piparus.
    Zivi pārlej ar mērci, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, piparus. 
Zivi p...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi