Ja zivs ir sasaldēta, to atlaidina, nosusina, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā rīvmaizē un izcep eļļā.
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, cukinī pus šķēlītēs, papriku - gabaliņos vai stienīšos.
Sagrieztos dārzeņus apcep eļļā vai sviestā un tad nedaudz pasautē, pārkaisa ar sāli, pipariem.
Šķīvī liek zivs fileju, blakus tai ceptos dārzeņus.
Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, piparus.
Zivi pārlej ar mērci, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
Zivs fileja (pangasija, menca heks)
Cukinī
Paprika
Šampinjoni
Rīvmaize
Zaļumi
Krējums
Majonēze
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Ja zivs ir sasaldēta, to atlaidina, nosusina, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā rīvmaizē un izcep eļļā.
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, cukinī pus šķēlītēs, papriku - gabaliņos vai stienīšos.
Sagrieztos dārzeņus apcep eļļā vai sviestā un tad nedaudz pasautē, pārkaisa ar sāli, pipariem.
Šķīvī liek zivs fileju, blakus tai ceptos dārzeņus.
Krējumu sajauc ar majonēzi, pievieno sāli, piparus.
Zivi pārlej ar mērci, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri