Maskarpones torte

Sastāvdaļas

  • 500 g Maskarpones krēmsiera
  • 400 ml skābā krējuma
  • 400 g ievārījuma
  • 360 g cepumu
  • 5 ēd. k. cukura
  • 200 g sviesta
  • 2 citronu miziņas
  • 1.5 tējk. želatīna
  • Šokolādes un mandeļu skaidiņsa - dekorēšanai

Pagatavošana

220 min.
  1. Sablendē cepumus.
  2. Izkausē sviestu, pievieno to cepumiem un visu samaisa.
  3. Kūkas formā iepilda cepumu masu, rūpīgi to izlīdzina.
    Ieliek ledusskapī, lai sastingst.
  4. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un atstāj, lai uzbriest.
  5. Cukuru samaļ pūdercukurā (bet to var arī nedarīt), pievieno skābo krējumu un tad pa daļām, pamazām, pievieno Maskarponi.
  6. Uz cepumu masas pamatnes uzziež ievārījuma kārtu.
  7. Krējuma un siera masai pierīvē 2 citronu miziņas.
  8. Ūdens pelde izkausēto želantīnu mazliet atdzesē un pakapeniski lej klāt masai. Visu rūpīgi izmaisa.
  9. Masu lej veidnē, izlīdzina un liek ledusskapī mazliet sastingst.
  10. Pēc kāda laika izņem no ledusskapja, izdekore ar šokolādes un mandeļu skaidiņām un liek atpakaļ ledusskapī uz vismaz pāris stundām kārtīgi sastingst.

    Lai labi garšo!
    Pēc kāda laika izņem no ledusskapja, izdekore ar šokolādes u...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi