Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs fileja ar siera un rīvmaizes garoziņu

Zivs fileja ar siera un rīvmaizes garoziņu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 zivs filejas bez ādas
  • 250 g burkānu
  • 1/3 glāze/s rīvēta Parmas vai cita cietā siera
  • 1/3 glāze/s rīvmaizes
  • 3-4 ēd. k. kausēta sviesta
  • 1 šķipsna/s malta ingvera
  • Sāls
  • Svaigi maltie melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
  2. Rīvmaizi ar sieru samaisa un ieber lēzenā šķīvī.
  3. Zivs filejas sagriež 3-4 cm platos gabalos.
  4. Katru gabaliņu apvārta rīvmaizes un siera maisījumā no visām pusēm.
  5. Liek uz cepamā papīra, apkaisa ar sāli un melnajiem pipariem, liek cepeškrāsnī uz 6-7 minūtēm (līdz zivs kļūst balta un rīvmaizes garoziņa - zeltaini brūna).
  6. Kamēr cepās zivs fileja, burkānus notīra, sarīvē rupjās skaidiņas, ieber verdošā ūdenī un pēc 3 minūtēm nokāš. Uzber malto ingveru, samaisa.
  7. Pasniedzot, uz šķīvja liek burkānus, tiem virsū cepto zivs fileju un pārlej ar kausēto sviestu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedzot, uz šķīvja liek burkānus, tiem virsū cepto zivs f...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas