Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Siļķe kažokā ar zirnīšiem

Siļķe kažokā ar zirnīšiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 siļķe
  • 4 vārīti kartupeļi
  • 1 vārīta burkāna
  • 1 vārīta, liela biete (vai 2 mazas)
  • 1 sīpols
  • 3 cieti vārītas olas
  • Zaļie zirnīši
  • 150 g krējuma
  • 150 g majonēzes
  • Pipari
  • Sāls
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Siļķi iztīra, novelk ādu, izņem asakas. Fileju sagriež strēmelītēs.
  2. Vārītos kartupeļus arī sagriež.
  3. Burkānu un bietes sarīvē rupjās skaidiņās.
  4. Sīpolu sasmalcina.
  5. Atsevišķi sasmalcina olu baltumus, bet olu dzeltenumus sadrupina.
  6. Visus produkstus traukā liek kārtu kārtās: vispirms siļķes strēmelītes, tad sīpolus, burkānus skaidiņas, olu baltumus un kartupeļus, kurus pārkaisa ar sāli un pipariem.
  7. Visu pārklāj ar biesu skaidiņām, pārkaisa ar olu dzeltenumiem.
  8. Krējumu sajauc ar majonēzi, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus, pārlej pāri visam kažokam.
    Apber ar zaļajiem zirnīšiem.

    Lai labi garšo!
    Krējumu sajauc ar majonēzi, pēc garšas pievieno sāli, cukuru...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas