Sākums > Receptes > Salāti

Siļķe kažokā ar zirnīšiem

2018. gada 6. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Siļķi iztīra, novelk ādu, izņem asakas. Fileju sagriež strēmelītēs.
2. Vārītos kartupeļus arī sagriež.
3. Burkānu un bietes sarīvē rupjās skaidiņās.
4. Sīpolu sasmalcina.
5. Atsevišķi sasmalcina olu baltumus, bet olu dzeltenumus sadrupina.
6. Visus produkstus traukā liek kārtu kārtās: vispirms siļķes strēmelītes, tad sīpolus, burkānus skaidiņas, olu baltumus un kartupeļus, kurus pārkaisa ar sāli un pipariem.
7. Visu pārklāj ar biesu skaidiņām, pārkaisa ar olu dzeltenumiem.
8. Krējumu sajauc ar majonēzi, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus, pārlej pāri visam kažokam.
Apber ar zaļajiem zirnīšiem.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu