Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Bagātīgā melleņu siera kūka

Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Sviestu sabrež ar cukuru. Pievieno miltus un samaltas mandeles un ātri samīca.
Mīklu pusstundu atdzesē ledusskapī.
2. Pēc tam klāj ietaukotā veidnē un cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā, kamēr brūna.
3. Krējumsieru sajauc ar izkausēto balto šokolādi, cukuru, vanilīncukuru, uzbriedinātu un izšķīdinātu želantīnu. Pievieno saputotu saldo krējumu.
4. Masu klāj uz izceptās un atdzesētās mīklas pamatnes.
Virsū biezā kārtā uzber mellenes.
Atdzesē ledusskapī.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu