Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu sacepums ar vistu un sēnēm

2018. gada 27. februāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus sālsūdenī izvāra, nomizo, sagriež šķēlēs.
2. Sakarsētās taukvielās apcep gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, sēnes un sasmalcinātu sīpolu, iemaisa timiānu.
3. Ietaukotā veidnē liek kartupeļus, vidū izveidojot padziļinājumu. To pilda ar sēnēm, vistu un sīpoliem.
4. Sakarsētā eļļā apgrauzdē miltus, maisot pielej pienu, nedaudz pavāra un pārlej produktiem veidnē, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
5. Liek krāsnī un 220 grādu temperatūrā cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu