Kabačus sagriež plānās šķēlītēs un apcep pāris minūtes, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
Tiem pievieno sakapātu piparmētru un caur spiedi izspiestus ķiplokus, sāli, piparus pēc garšas un cep vēl apmēram minūti.
Var izmantot ka pamatēdienu vai ka piedevu pie gaļas vai zivi.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
2 jaunie kabačīši (vai cukīni)
Pāris ķiploku daiviņas
1 saišķītis piparmētru
1 čili pipars
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
Kabačus sagriež plānās šķēlītēs un apcep pāris minūtes, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
Tiem pievieno sakapātu piparmētru un caur spiedi izspiestus ķiplokus, sāli, piparus pēc garšas un cep vēl apmēram minūti.
Var izmantot ka pamatēdienu vai ka piedevu pie gaļas vai zivi.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri