Bļodā izkausē sviestu, pievieno miltus un dažas sekunds pakarsē, pieber sasmalcinātu šokolādi un maisa, līdz tā izkūst.
Masai pievieno uzkarsētu pienu un izmaisa viendabīgu.
Olu dzeltenumus ar pusi cukura un vaniļcukuru saputoto biezās putās.
Saputotajiem dzeltenumiem pievieno šokolādes masu un brendiju.
Saputo olu baltumus ar škipsniņu sāls, pievieno pārējo cukuru un saputo stingrās putās.
Šokolāds maisījumu uzmanīgi iecilā saputotajos olu baltumos.
Masu liek ietaukotos porciju trauciņos.
Līdz 200 grādiem sakarsetā krāsnī cep 16-18 minūtes.
Tikmēr gatavo mērci. Cukuru, krējumu un sviestu karsē, līdz viss ir izkusis.
Pievieno šokolādi un maisa, kamēr tā izkūst.
Izceptajiem karstiem pudiņiem vidū liek biezo skābo krējumu, ja vēlās varat pievienot dažadas ogas un pārlej ar šokolādes mērci.
Sastāvdaļas
1 glāze/s piena
50 g sviesta
4 ēd. k. cukura
2 tējk. vanilīncukura
1 ēd. k. miltu
90 g šokolādes
4 olas
2 ēd. k. brendija
1 šķipsna/s sāls
Biezs skābais krējums
Mērcei:
4 ēd. k. brūnā cukura
100 ml saldā krējuma
50 g šokolādes
29 g sviesta
-->
Pagatavošana
35 min.35 min.
Bļodā izkausē sviestu, pievieno miltus un dažas sekunds pakarsē, pieber sasmalcinātu šokolādi un maisa, līdz tā izkūst.
Masai pievieno uzkarsētu pienu un izmaisa viendabīgu.
Olu dzeltenumus ar pusi cukura un vaniļcukuru saputoto biezās putās.
Saputotajiem dzeltenumiem pievieno šokolādes masu un brendiju.
Saputo olu baltumus ar škipsniņu sāls, pievieno pārējo cukuru un saputo stingrās putās.
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri