Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar hurmu

Vistas fileja ar hurmu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 lielas hurmas (vai 4 mazas)
  • 1 neliels sīpols
  • 4 vistu filejas
  • 1 ēd. k. karija
  • 1 tējk. miltu
  • 150 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolus sasmalcina.
  2. Pusi hurmu nomizo un sablendē, pārējās sagriež plānās šķēlēs.
  3. Filejas apcep sakarsētā eļļā, pārkaisa ar sāli un pipariem, uz mazas uguns cep gatavas.
    Izņem no pannas un tur siltumā.
  4. Sasmalcinātos sīpolus liek pannā un cep, pievieno miltus un kariju, nedaudz apcep un pārlej ar pusglāzi ūdens, pievieno saldo krējumu un sablenderētās hurmas, maisot nedaudz pavāra.
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  5. Mērcē uzkarsē hurmu šķēles.
  6. Uz šķīvja liek filejas, klāt liek hurmu šķēles, pārlej ar mērci, klāt pasniedz vārītus rīsus un var pārkaisīt ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Uz šķīvja liek filejas, klāt liek hurmu šķēles, pārlej ar mē...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas