Burkānus rupji sarīvē, blanšē, uz dažām minūtēm pārlejot ar karstu ūdeni.
Maizi sadrupina vai sarīvē, puravu sagriež riņķīšos.
Nokāstus burkānus sajauc ar maizi un puraviem, pievieno olas, sāli, piparus.
No masas veido plācenīšus , sakarsētās taukvielās apgrozot izcep.
Pasniedz ar skābo krējumu.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
1porcijas
1 liels burkāns
1 šķēle/s rupjmaizes
1 gabaliņš purava baltās daļas
1 ola
2 ēd. k. skābā krējuma
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Burkānus rupji sarīvē, blanšē, uz dažām minūtēm pārlejot ar karstu ūdeni.
Maizi sadrupina vai sarīvē, puravu sagriež riņķīšos.
Nokāstus burkānus sajauc ar maizi un puraviem, pievieno olas, sāli, piparus.
No masas veido plācenīšus , sakarsētās taukvielās apgrozot izcep.
Pasniedz ar skābo krējumu.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Izlietojam pārtikas produktus pilnībā: uzlabojam sejas ādu un seksuālo dzīvi
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri