Sākums > Receptes > Uzkodas

Turku zirņu humuss

2018. gada 20. februāris
Foto: Receptes.lv
Paldies par recepti Kristīnei Virsnītei, kuru gatavoja Rīga TV24 raidījumā "La Dolce Vita. Ar Roberto".
Pagatavošana
10 min
1. Sastāvdaļu daudzumi pēc sajūtām.
Blenderī ielej nedaudz olīveļļas un Tahīni mērci. Mazliet sablendē kopā.
2. Ber klāt konservētus turku jeb auna zirņus (var aizvietot arī ar citiem pākšaugiem), maltu kuminu, sāli, piparus, pielej nedaudz ūdens un sablendē.
3. Pārgriež citronu un pievieno nedaudz citrona sulas, atkal sablendē.
4. Pagaršo, pievieno papildus nepieciešamos garšvielas vai vēl Tahīni mērci.
5. Visu kārtīgi sablendē. Smērē uz svaigas, sagrieztas bagetes un dekorē ar zaļumiem.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu