Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Medainās garneles

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Baudi tikko ceptas!
Paldies Receptes.lv lietotājam par recepti!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 300 g tīģergarneļu ar astītēm
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. medus
  • 1 šķipsna/s timiāna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1/2 citrona sula
  • 2 tējk. sviesta
  • Mazliet eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriež ķiploka daiviņas šķēlītēs.
  2. Pannā sakarsē olīveļļu un izkausē sviestu. Viegli apcep ķiploku kopā ar timiānu (līdz brīdim, kad virtuve piepildās ar smaržu).
  3. Sviesta - ķiploka masā liek cepties garneles, papildina ar šķipsnu sāls. Cep ne vairāk kā 3 minūtes.
  4. Tad pievieno medu un izspiež bagātīgi citrona sulu. Visu intensīvi maisa un turpina karsēt vēl max 2 minūtes.
  5. Karstas garneles kārto uz šķīvja un pārslaka vēl nedaudz citrona sulas. Izdekorē pēc sirds patikas.

    Lai labi garšo!
    Karstas garneles kārto uz šķīvja un pārslaka vēl nedaudz cit...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas