Rīsu krēms ar ogu ķīseli

Sastāvdaļas

  • Krēmam:
  • 200 g saldā kējuma
  • 50 g cukura
  • 50 g rīsu
  • Ūdens
  • Ķīselim:
  • 100 g ogu pēc izvēles (ķirši, avenes, zemenes)
  • 30 g kartupeļu cietes
  • ūdens
  • Nedaudz cukura

Pagatavošana

45 min.
  1. Rīsus izvāra, saldo krējumu saputo ar cukuru.
  2. Vāra ogas, līdz tās mīkstas.
  3. Kartupeļu cieti atšķaida ar ūdeni un iemaisa ķīselī. Vāra, kamēr sabiezē (līdz pirmajam burbulim).
  4. Rīsus noskalo un ļauj notecēt, lai sausi.
  5. Uzmanīgi samaisa ar saputoto krējumu.
    Deserta traukā lej ķīseli, virsū uzmanīgi liek rīsu krēmu.

    Lai labi garšo!
    Uzmanīgi samaisa ar saputoto krējumu. 
Deserta traukā lej ķ...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi