Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rīsu krēms ar ogu ķīseli

Rīsu krēms ar ogu ķīseli

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Krēmam:
  • 200 g saldā kējuma
  • 50 g cukura
  • 50 g rīsu
  • Ūdens
  • Ķīselim:
  • 100 g ogu pēc izvēles (ķirši, avenes, zemenes)
  • 30 g kartupeļu cietes
  • ūdens
  • Nedaudz cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Rīsus izvāra, saldo krējumu saputo ar cukuru.
  2. Vāra ogas, līdz tās mīkstas.
  3. Kartupeļu cieti atšķaida ar ūdeni un iemaisa ķīselī. Vāra, kamēr sabiezē (līdz pirmajam burbulim).
  4. Rīsus noskalo un ļauj notecēt, lai sausi.
  5. Uzmanīgi samaisa ar saputoto krējumu.
    Deserta traukā lej ķīseli, virsū uzmanīgi liek rīsu krēmu.

    Lai labi garšo!
    Uzmanīgi samaisa ar saputoto krējumu. 
Deserta traukā lej ķ...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas