Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta cūkgaļas šķēle ar sīpoliem un sieru

Cepta cūkgaļas šķēle ar sīpoliem un sieru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 šķēle/s cūkgaļas (apm. 200 g)
  • 1 neliels sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 25 g siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Timiāns vai rozmarīns
  • 2 kartupeļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļas šķēli viegli ar āmuriņu izdauza, pārkaisa ar sāli, pipariem un kādu no garšaugiem vai to maisījumu. Gaļu liek ietaukotā cepamā veidnē.
  2. Sīpolu sagriež ripiņās, sakarsētā eļļā apcep, klāj veidnē virs gaļas šķēles.
  3. Sasmalcina ķiploka daiviņu un arī uzber gaļai.
  4. Sarīvē sieru skaidiņās un biezā kārtā klāj visam virsū.
  5. Veidni liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes, līdz siers sāk nedaudz apbrūnēt.
    Kamēr gaļa cepas, izvāra nomizotus kartupeļus.
    Gaļu pasniedz ar vārītajiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem.

    Labu apetīti!
    Veidni liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep ap...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas