-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Maltā gaļa ar ķirbi
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g nomizota ķirbja
-
250 g maltās gaļas
-
1 sīpols
-
1 sarkanā paprika
-
2 ēd. k. tomātu pastas
-
Nedaudz raudenes(rozmarīna vai timiāna)
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Papriku un ķirbi sagriež gabaliņos. Sīpolu sasmalcina.
-
Pannā, sakarsetā eļļā apcep malto gaļu, pieliek sīpolu, ķirbi, papriku, apcep un nedaudz pasautē.
Liek klāt garšaugu lapiņas.
-
Iemaisa tomātu pastu un glāzi ūdens, uzliek vāku un sautē 20 minūtes, pa reizei pamaisot.
Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs