Maltā gaļa ar ķirbi

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 200 g nomizota ķirbja
  • 250 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • Nedaudz raudenes(rozmarīna vai timiāna)
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Papriku un ķirbi sagriež gabaliņos. Sīpolu sasmalcina.
  2. Pannā, sakarsetā eļļā apcep malto gaļu, pieliek sīpolu, ķirbi, papriku, apcep un nedaudz pasautē.
    Liek klāt garšaugu lapiņas.
  3. Iemaisa tomātu pastu un glāzi ūdens, uzliek vāku un sautē 20 minūtes, pa reizei pamaisot.
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

    Labu apetīti!
    Iemaisa tomātu pastu un glāzi ūdens, uzliek vāku un sautē 20...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi