Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltā gaļa ar ķirbi

Maltā gaļa ar ķirbi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 200 g nomizota ķirbja
  • 250 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • Nedaudz raudenes(rozmarīna vai timiāna)
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Papriku un ķirbi sagriež gabaliņos. Sīpolu sasmalcina.
  2. Pannā, sakarsetā eļļā apcep malto gaļu, pieliek sīpolu, ķirbi, papriku, apcep un nedaudz pasautē.
    Liek klāt garšaugu lapiņas.
  3. Iemaisa tomātu pastu un glāzi ūdens, uzliek vāku un sautē 20 minūtes, pa reizei pamaisot.
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

    Labu apetīti!
    Iemaisa tomātu pastu un glāzi ūdens, uzliek vāku un sautē 20...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas