Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kartupeļu pica

Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Kartupeļus nomizo un sarīvē.
2. Pievieno saputotas olas, skābo krējumu,miltus, sāli un visu samaisa.
3. Plāti izklāj ar cepampapīru. Ieliek kartupeļu masu un izlīdzina vienadā biezumā, jo tā būs picas pamatne.
4. Uz tās kārto salmiņos sagrieztu šķiņķi un desas ripiņas.
5. Pārlej ar kečupu, pārber ar sasmalcinātiem sīpoliem un rīvētu sieru.
6. Liek sakarsetā cepeškrāsnī un 180 grādu temperatūrā cep 35-40 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu