Kartupeļu pica

Sastāvdaļas

  • 700 g kartupeļu
  • 200 g kūpinātu desiņu un šķiņķa
  • 200 g siera
  • 100 g sīpola
  • 2 olas
  • 50 g skābā krējuma
  • 20 g miltu
  • 50 g eļļas
  • Kečups
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sarīvē.
  2. Pievieno saputotas olas, skābo krējumu,miltus, sāli un visu samaisa.
  3. Plāti izklāj ar cepampapīru. Ieliek kartupeļu masu un izlīdzina vienadā biezumā, jo tā būs picas pamatne.
  4. Uz tās kārto salmiņos sagrieztu šķiņķi un desas ripiņas.
  5. Pārlej ar kečupu, pārber ar sasmalcinātiem sīpoliem un rīvētu sieru.
  6. Liek sakarsetā cepeškrāsnī un 180 grādu temperatūrā cep 35-40 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Liek sakarsetā cepeškrāsnī un 180 grādu temperatūrā cep 35-4...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi