Zivju plācenīši

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 400 g atsaldētu zivs fileju (var ņemt arī nesaldētu zivi)
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • 2 ēd. k. miltu
  • Nedaudz zaļumu
  • 1 mazsālīts vai marinēts gurķis
  • 2 ēd. k. krējuma

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos.
  2. Pievieno olu, miltus, 2 ēd.k. majonēzes, sāli, piparus, iemaisa sasmalcinātos zaļumus.
  3. Sakarsētā eļļā liek mazas pikas, nedaudz saplacina un apgrozot izcep zeltainus.
  4. 2 ēd.k. majonēzes sajauc ar krējumu, pārlej plācenīšiem. Pārber mazos gabaliņos sagrieztu gurķi.

    Lai labi garšo!
    2 ēd.k. majonēzes sajauc ar krējumu, pārlej plācenīšiem. Pār...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi