Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju plācenīši

Zivju plācenīši

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g atsaldētu zivs fileju (var ņemt arī nesaldētu zivi)
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • 2 ēd. k. miltu
  • Nedaudz zaļumu
  • 1 mazsālīts vai marinēts gurķis
  • 2 ēd. k. krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos.
  2. Pievieno olu, miltus, 2 ēd.k. majonēzes, sāli, piparus, iemaisa sasmalcinātos zaļumus.
  3. Sakarsētā eļļā liek mazas pikas, nedaudz saplacina un apgrozot izcep zeltainus.
  4. 2 ēd.k. majonēzes sajauc ar krējumu, pārlej plācenīšiem. Pārber mazos gabaliņos sagrieztu gurķi.

    Lai labi garšo!
    2 ēd.k. majonēzes sajauc ar krējumu, pārlej plācenīšiem. Pār...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas