-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Zivju plācenīši
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g atsaldētu zivs fileju (var ņemt arī nesaldētu zivi)
-
2 olas
-
Sāls
-
Pipari
-
4 ēd. k. majonēzes
-
2 ēd. k. miltu
-
Nedaudz zaļumu
-
1 mazsālīts vai marinēts gurķis
-
2 ēd. k. krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos.
-
Pievieno olu, miltus, 2 ēd.k. majonēzes, sāli, piparus, iemaisa sasmalcinātos zaļumus.
-
Sakarsētā eļļā liek mazas pikas, nedaudz saplacina un apgrozot izcep zeltainus.
-
2 ēd.k. majonēzes sajauc ar krējumu, pārlej plācenīšiem. Pārber mazos gabaliņos sagrieztu gurķi.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs