Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju plācenīši

Zivju plācenīši

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g atsaldētu zivs fileju (var ņemt arī nesaldētu zivi)
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • 2 ēd. k. miltu
  • Nedaudz zaļumu
  • 1 mazsālīts vai marinēts gurķis
  • 2 ēd. k. krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Zivs fileju sagriež mazos gabaliņos.
  2. Pievieno olu, miltus, 2 ēd.k. majonēzes, sāli, piparus, iemaisa sasmalcinātos zaļumus.
  3. Sakarsētā eļļā liek mazas pikas, nedaudz saplacina un apgrozot izcep zeltainus.
  4. 2 ēd.k. majonēzes sajauc ar krējumu, pārlej plācenīšiem. Pārber mazos gabaliņos sagrieztu gurķi.

    Lai labi garšo!
    2 ēd.k. majonēzes sajauc ar krējumu, pārlej plācenīšiem. Pār...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas