-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Kāpostu zupa ar ķimenēm
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g kāpostu
-
2 kartupeļi
-
2 burkāni
-
50 g žāvēta speķa
-
1 tējk. kviešu miltu
-
Sāls
-
Pipari
-
1 tējk. ķimeņu
-
Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Uz rupjās rīves sarīvē kāpostu un burkānu.
-
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.
-
Visu pārlej ar 2 glāzēm ūdens (atkarīgs kādu biezumu vēlaties zupai) pieber sāli, piparus, ķimenes un vāra apmēram 15 minūtes.
-
Pa to laiku speķi sagriež mazos gabaliņos, pannā apcep, pievieno miltus, nedaudz apbrūnina un pievieno zupai.
-
Vāra vēl 5 minūtes, tad lej šķīvī.
Pievieno krējumu un pārkaisa zaļumus.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs