Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kāpostu zupa ar ķimenēm

Kāpostu zupa ar ķimenēm

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g kāpostu
  • 2 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 50 g žāvēta speķa
  • 1 tējk. kviešu miltu
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uz rupjās rīves sarīvē kāpostu un burkānu.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.
  3. Visu pārlej ar 2 glāzēm ūdens (atkarīgs kādu biezumu vēlaties zupai) pieber sāli, piparus, ķimenes un vāra apmēram 15 minūtes.
  4. Pa to laiku speķi sagriež mazos gabaliņos, pannā apcep, pievieno miltus, nedaudz apbrūnina un pievieno zupai.
  5. Vāra vēl 5 minūtes, tad lej šķīvī.
    Pievieno krējumu un pārkaisa zaļumus.

    Labu apetīti!
    Vāra vēl 5 minūtes, tad lej šķīvī.
Pievieno krējumu un pārk...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas