Kāpostu zupa ar ķimenēm

Sastāvdaļas

  • 200 g kāpostu
  • 2 kartupeļi
  • 2 burkāni
  • 50 g žāvēta speķa
  • 1 tējk. kviešu miltu
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Ūdens

Pagatavošana

25 min.
  1. Uz rupjās rīves sarīvē kāpostu un burkānu.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos.
  3. Visu pārlej ar 2 glāzēm ūdens (atkarīgs kādu biezumu vēlaties zupai) pieber sāli, piparus, ķimenes un vāra apmēram 15 minūtes.
  4. Pa to laiku speķi sagriež mazos gabaliņos, pannā apcep, pievieno miltus, nedaudz apbrūnina un pievieno zupai.
  5. Vāra vēl 5 minūtes, tad lej šķīvī.
    Pievieno krējumu un pārkaisa zaļumus.

    Labu apetīti!
    Vāra vēl 5 minūtes, tad lej šķīvī.
Pievieno krējumu un pārk...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi