Sākums > Receptes > Uzkodas

Kraukšķīgās garneļu uzkodu maizītes

2017. gada 28. decembris
Foto: Depositphotos.com
Viegla, bet ļoti eleganta uzkoda svinību mielastam.
Pagatavošana
20 min
1. Baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu un apcep uz pannas vai apgrauzdē tosterī un sviestu plānā kārtiņā pēc tam uzsmērē uz maizītes - tas, lai tā būtu kraukšķīga, bet nepaliktu cieta.
2. Sasmalcina rozmarīnu un sajauc ar krēmsieru.
3. Notīra ķiploku sasmalcina, apcep nedaudz sviestā, tajā izcep garneles. Papildina ar nelielu daudzumu sāls.
4. Tostermaizēm nogriež garozu, katru šķēli sadala 4 daļās.
5. Uz katras mazās maizītes liek nedaudz krēmsiera un glīti "uzsēdina" garneli.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu