Sākums > Receptes > Uzkodas

Krēmīgās lašmaizītes ar dillēm

2017. gada 22. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
15 min
1. Ar glāzes palīdzību izspiež no maizītes aplīšus vai arī izdara to ar nazi, formu var izvēlēties katrs pēc savas gaumes.
2. Sasmalcina dilles, sajauc ar krēmsieru. Nedaudz diļļu atstāj dekoram.
3. Sīpolu sagriež un atdala katru gabaliņu atsevišķi.
4. Uz maizītēm smērē krēmsieru, ņem lasi, ja vajag sagriež mazākās šķēlītēs un glīti uzliek izveidojot tādu kā rullīti.
5. Pārber maizītes ar nelielu daudzumu svaigi maltu piparu, katras maizītes vidū liek gabaliņu sīpola un vēl svaigu dillīti.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu