Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Krēmīgās lašmaizītes ar dillēm
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 5-6 šķēle/s rupjmaizes
  • 200 g mazsālīta laša škēlīšu
  • 4-5 ēd. k. krēmsiera
  • 1 mazs sarkanais sīpols
  • 30 g diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ar glāzes palīdzību izspiež no maizītes aplīšus vai arī izdara to ar nazi, formu var izvēlēties katrs pēc savas gaumes.
  2. Sasmalcina dilles, sajauc ar krēmsieru. Nedaudz diļļu atstāj dekoram.
  3. Sīpolu sagriež un atdala katru gabaliņu atsevišķi.
  4. Uz maizītēm smērē krēmsieru, ņem lasi, ja vajag sagriež mazākās šķēlītēs un glīti uzliek izveidojot tādu kā rullīti.
  5. Pārber maizītes ar nelielu daudzumu svaigi maltu piparu, katras maizītes vidū liek gabaliņu sīpola un vēl svaigu dillīti.

    Lai labi garšo!
    Pārber maizītes ar nelielu daudzumu svaigi maltu piparu, kat...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Uzkodas

Jaunākās receptes