Krēmīgās lašmaizītes ar dillēm

Krēmīgās lašmaizītes ar dillēm
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 5-6 šķēle/s rupjmaizes
  • 200 g mazsālīta laša škēlīšu
  • 4-5 ēd. k. krēmsiera
  • 1 mazs sarkanais sīpols
  • 30 g diļļu

Pagatavošana

15 min.
  1. Ar glāzes palīdzību izspiež no maizītes aplīšus vai arī izdara to ar nazi, formu var izvēlēties katrs pēc savas gaumes.
  2. Sasmalcina dilles, sajauc ar krēmsieru. Nedaudz diļļu atstāj dekoram.
  3. Sīpolu sagriež un atdala katru gabaliņu atsevišķi.
  4. Uz maizītēm smērē krēmsieru, ņem lasi, ja vajag sagriež mazākās šķēlītēs un glīti uzliek izveidojot tādu kā rullīti.
  5. Pārber maizītes ar nelielu daudzumu svaigi maltu piparu, katras maizītes vidū liek gabaliņu sīpola un vēl svaigu dillīti.

    Lai labi garšo!
    Pārber maizītes ar nelielu daudzumu svaigi maltu piparu, kat...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi