Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ciedru riekstu cepumi

Ciedru riekstu cepumi

FOTO: Zane Šelengova

Ja apnicis dāvināt piprakūkas Ziemassvētkos, iepazīstinu jūs ar manā ģimenē iecienītajiem ciedru riekstu cepumiem. To garša ir fantastiska un apziņa, ka produkts ir veselīgs un diētisks padara tos divtik garšīgus.
Dāviniet arī jūs saviem mīļajiem veselību un skaistumu, cepot šādus cepumiņus!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

25
porcijas
  • 1/2 glāze/s ciedru riekstu
  • 2 glāze/s miltu
  • 1 tējk. cepamās sodas
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1 glāze/s sviesta
  • 3/4 glāze/s kļavu sīrupa
  • 3/4 glāze/s medus
  • 2 olas
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • 2 glāze/s nepagatvotu auzu pārslu
  • 1 glāze/s kaltētu dzērveņu vai rozīņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izsijā miltus, sāli un cepamo sodu, to visu atstāj uz brīdi, kamēr tiek pagatvots viss pārējais.
  2. Sakuļ sviestu, kļavu sīrupu, medu, olas, vaniļas ekstraktu, kamēr masa kļūst viegla un gaisīga.
  3. Samaisa visu kopā ar miltiem. Pievieno veselus vai sasmalcinātus ciedru riekstus, auzu pārslas un dzērvenes vai rozīnes.
  4. Cep 180 - 200 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 - 200 grādu temperatūrā aptuveni 15 minūtes.

Lai...

    FOTO: Zane Šelengova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas