Valdorfa salāti

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 100 g vīnogu
  • 4 selerijas kāti
  • 1 ābols
  • 100 g valriekstu
  • 1/2 citrona
  • 2 ēd. k. majonēzes
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Apgrauzdē riekstus.
  3. Sagriež ābolus un pārslaka ar citrona sulu, lai nepaliek brūni.
  4. Sagriež seleriju un pievieno ābolam.
    Sagriež seleriju un pievieno ābolam.
  5. Pievieno vīnogas bez kauliņiem.
  6. Visu sajauc ar majonēzi un krējumu, papildina ar sāli un pipariem pēc garšas.

    Labu apetīti!
    Visu sajauc ar majonēzi un krējumu, papildina ar sāli un pip...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi