Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes kēkss - vegāniem

Šokolādes kēkss - vegāniem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 200 g miltu
  • 100 g kakao
  • 150 g cukura
  • 200 ml ūdens
  • 150 g olīveļļas
  • 50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 0.5 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. ābolu etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Samaisa miltus ar kakao, cukuru un cepamo pulveri.
  2. Maisījuma vidū izveido bedrīti un tajā lej eļļu un ūdeni. Pievieno etiķi, riekstus - visu samaisa. Masai jābūt gludai, vijīgai un spīdīgai.
  3. Ar olīveļļu ietauko kēksa formu un lej tajā mīklu.
  4. Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes.
    !!! Ideāli, ja keksa vidū saglabājās nedaudz mitrs - tas piešķirs kēksam īpašu garšas noti.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes. 
!!! Ideāli,...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas