Meksikānis

Sastāvdaļas

  • 700 g maltās gaļas
  • 2 paprikas (zaļās)
  • 2 kārbiņas konservētu sarkano pupiņu
  • 2 kārbiņas konservētu kukurūzas
  • 1 sīpols
  • 0.5 l tomātu mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Tex-Mex klāsta garšvielas

Pagatavošana

35 min.
  1. Vispirms uz pannas apcep sasmalcinātu sīpolu un malto gaļu kopā ar garšvielām.
  2. Kad gaļa apbrūnināta, pievieno sasmalcinātas paprikas, konservētās pupiņas un kukurūzu un kādu laiku sautē.
  3. Pēc tam iemaisa tomātu mērci. Ja masa šķiet pārāk bieza, mērci var pievienot vairāk.
    Meksikāni pasniedz kopā ar rīsiem.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam iemaisa tomātu mērci. Ja masa šķiet pārāk bieza, mēr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi