Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Meksikānis

Meksikānis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g maltās gaļas
  • 2 paprikas (zaļās)
  • 2 kārbiņas konservētu sarkano pupiņu
  • 2 kārbiņas konservētu kukurūzas
  • 1 sīpols
  • 0.5 l tomātu mērces
  • Sāls
  • Pipari
  • Tex-Mex klāsta garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Vispirms uz pannas apcep sasmalcinātu sīpolu un malto gaļu kopā ar garšvielām.
  2. Kad gaļa apbrūnināta, pievieno sasmalcinātas paprikas, konservētās pupiņas un kukurūzu un kādu laiku sautē.
  3. Pēc tam iemaisa tomātu mērci. Ja masa šķiet pārāk bieza, mērci var pievienot vairāk.
    Meksikāni pasniedz kopā ar rīsiem.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam iemaisa tomātu mērci. Ja masa šķiet pārāk bieza, mēr...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas