Ņem malto gaļu, saplacina, tādā formā, kā ierasts karbonādei.
Vienā bļodā samaisa miltus ar sāli, pipariem un timiānu. Otrā sakuļ olas ar sāli.
Gaļas gabalu apviļā miltos, tad olā, tad atkal miltos un liek uz sakarsētas pannas cepties
Apcep no abām pusēm līdz gatavs.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
Maltā gaļa
Sāls
Pipari
Timiāns
Milti
Ola
-->
Pagatavošana
25 min.25 min.
Ņem malto gaļu, saplacina, tādā formā, kā ierasts karbonādei.
Vienā bļodā samaisa miltus ar sāli, pipariem un timiānu. Otrā sakuļ olas ar sāli.
Gaļas gabalu apviļā miltos, tad olā, tad atkal miltos un liek uz sakarsētas pannas cepties
Apcep no abām pusēm līdz gatavs.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri