-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Zivju pirkstiņi šampinjonos
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g šampinjonu
-
6-7 zivju pirkstiņu
-
2 olas
-
2 ēd. k. piena
-
1 mazs sīpols
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Šampinjonus sagriež 4 daļās, sīpolu sasmalcina, visu sakrasētā eļļā apcep, pievieno sāli un piparus.
-
Citā pannā apcep sasladētos zivju pirkstiņus un liek uz sēnem.
-
Olu viegli sakuļ ar šķipsniņu sāls, pielej pienu un pārlej sēnēm un zivju pirkstiņiem.
Pannai uzliek vāku un lēni cep, līdz ola sarecējusi.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs