Zivju pirkstiņi šampinjonos

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 200 g šampinjonu
  • 6-7 zivju pirkstiņu
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. piena
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Šampinjonus sagriež 4 daļās, sīpolu sasmalcina, visu sakrasētā eļļā apcep, pievieno sāli un piparus.
  2. Citā pannā apcep sasladētos zivju pirkstiņus un liek uz sēnem.
  3. Olu viegli sakuļ ar šķipsniņu sāls, pielej pienu un pārlej sēnēm un zivju pirkstiņiem.
    Pannai uzliek vāku un lēni cep, līdz ola sarecējusi.

    Labu apetīti!
    Olu viegli sakuļ ar šķipsniņu sāls, pielej pienu un pārlej s...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi