Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kuskuss (cous cous) burkānu sulā

Kuskuss (cous cous) burkānu sulā

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paka kuskusa (coscous)
  • 6 burkāni
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 sauja Indijas riekstu
  • 1 zaļais čilī
  • 1/2 l ūdens
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izspiež sulu no burkāniem. Uz vienu paciņu kuskusa vajag apmēram 1/2 - 1 l sulas.




  2. Katlā lej olīveļļu. Apcep riekstus un piegriež čilī piparu.
  3. Pielej ūdeni un burkānu sulu. Vāra līdz pirmajam burbulim.
  4. Tad sulas - ūdens maisījuma daļu lej pa virsu kuskusam, visu iemaisa un pa virsu liek sviesta šķēles. Pārklāj ar dvieli un noliek uz brīdi ievilkties.
  5. Pēc tam tad atkal apmaisa, pielej klāt sulu un samaisa. Atkal liek dvieli pa virsu, lai pastāv pāris minūtes. Tad atkal apmaisa.
    Kad kuskuss uzbriedis, maltīte gatava.

    Labu apetīti!
    Pēc tam tad atkal apmaisa, pielej klāt sulu un samaisa. Atka...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas