Kuskuss (cous cous) burkānu sulā

Sastāvdaļas

  • 1 paka kuskusa (coscous)
  • 6 burkāni
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 sauja Indijas riekstu
  • 1 zaļais čilī
  • 1/2 l ūdens
  • Sviests

Pagatavošana

30 min.
  1. Izspiež sulu no burkāniem. Uz vienu paciņu kuskusa vajag apmēram 1/2 - 1 l sulas.




  2. Katlā lej olīveļļu. Apcep riekstus un piegriež čilī piparu.
  3. Pielej ūdeni un burkānu sulu. Vāra līdz pirmajam burbulim.
  4. Tad sulas - ūdens maisījuma daļu lej pa virsu kuskusam, visu iemaisa un pa virsu liek sviesta šķēles. Pārklāj ar dvieli un noliek uz brīdi ievilkties.
  5. Pēc tam tad atkal apmaisa, pielej klāt sulu un samaisa. Atkal liek dvieli pa virsu, lai pastāv pāris minūtes. Tad atkal apmaisa.
    Kad kuskuss uzbriedis, maltīte gatava.

    Labu apetīti!
    Pēc tam tad atkal apmaisa, pielej klāt sulu un samaisa. Atka...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi