Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas kukulītis

2017. gada 8. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
75 min
1. Cūkgaļu sajauc ar liellopu gaļu, pieliek sāli, (apmēram 1 ēd.k. ), olas, ūdenī izmērcētu baltmaizi, piparus, izspiestu ķiploku.
2. Burkānu sarīvē uz rupjās rīves, pārējos dārzeņus sagriež smalki. Sviestā apcep burkānus, seleriju, papriku, sīpolus un atdzesē.
3. Atdzesētus piejauc gaļai, pieleik arī sagrieztus gurķus.
4. Masu samaisa, liek ietaukotā kēksa formā un cep 180 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 1 stundu.
Pasniedz ar kartupeļu biezputru vai izmanto sviestmaizēm.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu