Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltās gaļas kukulītis

Maltās gaļas kukulītis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 500 g maltas liellopu gaļas
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 selerijas kātu
  • 2 marinēti gurķi
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 olas
  • 3 šķēle/s baltmaizes
  • 2 ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Cūkgaļu sajauc ar liellopu gaļu, pieliek sāli, (apmēram 1 ēd.k. ), olas, ūdenī izmērcētu baltmaizi, piparus, izspiestu ķiploku.
  2. Burkānu sarīvē uz rupjās rīves, pārējos dārzeņus sagriež smalki. Sviestā apcep burkānus, seleriju, papriku, sīpolus un atdzesē.
  3. Atdzesētus piejauc gaļai, pieleik arī sagrieztus gurķus.
  4. Masu samaisa, liek ietaukotā kēksa formā un cep 180 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 1 stundu.
    Pasniedz ar kartupeļu biezputru vai izmanto sviestmaizēm.

    Lai labi garšo!
    Masu samaisa, liek ietaukotā kēksa formā un cep 180 grādu te...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas