2. Mīklai paredzēto sviestu sakuļ ar blenderi vijīgu.
3. Pakāpeniski pievieno cukuru, olas (citu pēc citas) un saputo.
4. Iemaisa izkausēto šokolādi, banānu gabaliņus, kokosriekstu skaidiņas, citrona sulu un kanēli.
5. Miltus samaisa ar cepamo pulveri, uzsijā virsū un iejauc mīklā.
6. Pilda veidnē un cep 170 grādos gatavu.
7. Kad kūka izcepusies, uz īsu brīdi atstāj veidnē, tad izgāž uz restēm un atdzesē.
8. Pēc tam uzliek torti uz palikņa un pārgriež horizontāli uz pusēm, pamatni apziež ar aveņu ievārījumu un putukrējumu un abas puses saliek kopā.
9. Kūkas virsu un malas apsmērē ar putukrējumu un torti apbārsta ar kokosriekstu skaidiņām.
Rotā ar avenēm un šokolādi.
Lai labi garšo!

Foto: Gita Murniece-Taurina