-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Banānu kēkss ar auzu pārslām
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g miltu
-
300 g auzu pārslu
-
150 g cukura
-
1.5 tējk. cepamā pulvera
-
1 tējk. sodas
-
Sāls šķipsna/s
-
1 ola
-
500 g saspiestu banānu (5-6 gab)
-
250 g skābā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Sasilda cepeškrāsni līdz 190 grādu temperatūrai.
-
Sajauc visas sausās sastāvdaļas.
-
Sakuļ olu, banānus un krējumu. Pievieno sausajiem produktiem.
-
Mīklu liek ietaukotā kēksa formā un cep 30 minūtes 190 grādu temperatūrā.
Ja vēlas, pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs