Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Persiku - biezpiena kūka

Persiku - biezpiena kūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g miltu
  • 60 g cukura
  • 125 g sviesta
  • 1 ola
  • Pildījumama:
  • 500 g malta biezpiena
  • 3 olas
  • 100 g cukura
  • 2 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 1 ēd. k. mannā
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • Konservēti persiki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Samīca mīklu no paredzētajiem produktiem.
  2. Saputo biezpienu, olu dzeltenumus, cukuru, kartupeļu cieti, mannā, krējumu.
  3. Saputo stingrās putās olas baltumus un iecilā biezpienā.
  4. Apaļā formā ieklāj mīklu. Uzliek pusi biezpiena masas.
  5. Liek persiku pusītes un pārlej ar pārējo biezpienu.
  6. Cep 180 grādos sakarsētā krasnī apmēram 35-40 minūtes.
    Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
    Izceptā kūka jāatdzesē un tikai tad var griezt!

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos sakarsētā krasnī apmēram 35-40 minūtes. 
Gat...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas