Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Halvas kēkss

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g halvas
  • 250 g skābā krējuma
  • 3 olas
  • 0.5 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s miltu
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Olas saputo ar krējumu, cukuru, pieliek cepamo pulveri, sasmalcinātu halvu un miltus.
  2. Visu samaisa viendabīgā masā.
  3. Lej ietaukotā veidnē.
  4. Cep 190 grādu temperatūrā līdz gatavībai apmēram 35-40 minūtes.
  5. Pārbauda ar koka irbulīti, ja tas sauss - kēkss gatavs.
  6. Mazliet padzisušu pārlej ar kausētu šokolādi.

    Lai labi garšo!
    Mazliet padzisušu pārlej ar kausētu šokolādi.

Lai labi ga...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķu rullīši ar krēmsieru

Gurķu rullīši ar krēmsieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas