Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ķīnas kāpostu tīteņi

2017. gada 6. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
70 min
1. Kāpostus sadala pa lapām un noplaucē verdošā ūdenī 5 minūtes.
2. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, sāli, piparus un sasmalcinātas dilles, olas un vārītus rīsus. Visu sajauc.
3. Tin maltās gaļas masu sagatavotajās kāpostu lapās.
4. Gatavo mērci. Katliņā apcep sakapātus sīpolus, pievieno tomātus savā sulā un uzvāra.
Pasautē 20 minūtes, tad pievieno saldo krējumu un sablenderē. Garšai izmanto sāli, piparus un nedaudz cukura.
5. Satītos tīteņus liek cepešpannā un pārlej ar mērci. Tīteņus cep cepeškrāsnī 40 minūtes, 200 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu