Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķīnas kāpostu tīteņi

Ķīnas kāpostu tīteņi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 galviņas ķīnas kāpostu
  • 1 kg maltās gaļas
  • 2 sīpoli
  • 2 bundžas sagrieztu tomātu savā sulā
  • 200 g saldā krējuma
  • 50 g diļļu
  • 3 olas
  • 400 g rīsu
  • 100 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Kāpostus sadala pa lapām un noplaucē verdošā ūdenī 5 minūtes.
  2. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu, sāli, piparus un sasmalcinātas dilles, olas un vārītus rīsus. Visu sajauc.
  3. Tin maltās gaļas masu sagatavotajās kāpostu lapās.
  4. Gatavo mērci. Katliņā apcep sakapātus sīpolus, pievieno tomātus savā sulā un uzvāra.
    Pasautē 20 minūtes, tad pievieno saldo krējumu un sablenderē. Garšai izmanto sāli, piparus un nedaudz cukura.
  5. Satītos tīteņus liek cepešpannā un pārlej ar mērci. Tīteņus cep cepeškrāsnī 40 minūtes, 200 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
    Satītos tīteņus liek cepešpannā un pārlej ar mērci. Tīteņus...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču sacepums

Kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA